Electric Orpheus стана част от програмата на Пловдив 2019

 

Щастливи сме да Ви съобщим, че форматът ни Electric Orpheus стана част от официалната програма на Пловдив – европейска столица на културата 2019.

Проектът ни беше одобрен на сесия на Общинска Фондация Пловдив 2019 през месец август, 2017 година. Информацията е публична и може да бъде намерена тук.

В продължение на две години и четири месеца Electric Orpheus ще представи девет месечни издания като част от официалната програма на Пловдив 2019: две през 2017 година, три през 2018 година и четири през 2019 година.

Финансови параметри. Общият одобрен бюджет за девет месечни формата е 79 535 лева, от които 29 535 лева са собствен принос на сдружение “Общо Бъдеще”, а 50 000 лева са публичните средства от общинска фондация “Пловдив 2019”. Двадесет процента от публичните средства (10 000 лева) няма да са оперативно достъпни преди финален одит през 2020 година и по договор.

Локациите на събитията ще са в град Пловдив и с особен фокус извън центъра на града, а през юни месец ще е лятното ни издание на вила Юстина, близо до село Устина, на 25 километра от град Пловдив.

Вече представихме две събития през 2017 година: през септември и октомври. Останалите месечни формати през следващите две години ще бъдат разпределени времево както следва:

2018 година:

Еlectric Orpheus: 8 април / Пловдив

Еlectric Orpjeus: 23 юни @ вила Юстина

Еlectric Orpheus: октомври / Пловдив

2019 година:

Еlectric Orpheus: март / Пловдив

Еlectric Orpheus: юни @ вила Юстина

Еlectric Orpheus: октомври / Пловдив

Еlectric Orpheus: декември / Пловдив

Надяваме се и вярваме, че #заедно ще направим града ни едно по-добро място.

За да получавате навременна информация за предстоящите събития на Electric Orpheus, можете да се абонирате за нашия бюлетин по email тук, както и да следите сайта и страницата ни във фейсбук.

*

We are happy to announce that our mini fest monthly format Electric Orpheus has been included in the official program of Plovdiv – European Capital Of Culture 2019.

For Electric Orpheus program, news and updates, follow us: newsletterwebsite and facebook.