Eduardo Villegas (Venezuela) Live in Plovdiv

На 20.07.2021 г. организирахме световна премиера и единствен концерт за България на латино звездата от Венецуела, Едуардо Вилегас / Eduardo Villegas.

На живо и пред публика беше представен новият албум “Respetala” с авторски композиции на Едуардо Вилегас. Едновременно с това, чрез заснемане на живо и през онлайн платформата на Bee Bop Café ТВ беше осъществена световна премиера в интернет, която се гледа от всяка точка на земното кълбо.

“Човекът с голямото сърце, който разказва страстно истории”.
Роден през 1953 г. в Каракас, Едуардо Вилегас израства с карибските ритми и музика на родната си Венецуела. Музикалният му стил е изграден върху афро-латиноамерикански ритми като меренге, салса, самба, гуарача, ча-ча и сон; включва и влияния от латино джаз, балади и венецуелски фолклор.

Заглавието на албума “Respetala” (Respect Her) отдава почит към жените и нужното уважение към достойното им място в съвременния свят. Този концерт е мост на човечност и творчество между отделни личности, държави и континенти. Специални благодарности на артистите от българска страна, които приеха това предизвикателство с любов и отдаденост. Съставът на групата е: Едуардо Вилегас (вокал, китара и автор на композициите), Светльо Стоилов (пиано), Кристиян Желев (барабани), Христо Минчев (бас), Венелин Георгиев (саксофон).

Целия концерт можете да гледате в платформата на beebopcafe.tv 

Събитието във Фейсбук е тук.

Снимки от концерта в Пловдив.

Eduardo Villegas:

📻 Listen/Watch
☑️ Follow
🍬 Website